Feszítsük keresztre?

2010.05.11. 14:12

vidi

Stohl Bucibá ismét zúzott, cafat részegen szokása szerint.

Most nem leesett egy hídról, nem ütött ki oszlopot, nem verekedet navara platón, hanem egyszerűen merev bután lesubaruzott két vétlen autót.

Szerencsére úgy néz ki mindenki jól van, de az eset az előzőekhez képest sajnos dimenziót váltott, itt már befigyeltek ártatlan áldozatok, de nem a NATO által elfogadottnak vélt collateral damage-ről van szó, most nem a 'Tűzvonalban' volt a hősük.

Bucibá baszod ezt most minek?

Most persze mindenki megmondja a magáét, mindenki elítéli, teszem hozzá teljesen jogosan, de nehogy már a jellembajnok alföldirobibá, vagy a méltán híres erkölcscsősz rtlklub vagy dunatv mondja meg a frankót, rögvest elhányom magam.

Álszent köcsögök, ezt most komolyan gondoljátok?

Akiknek legalább annyi szégyellni valója lehet, mint a szeszmesterbának, azok inkább kussoljanak, várják meg a vizsgálat végét, várják meg míg az érintett nyilatkozik levonva a konzekvenciákat viselvén a tettének következményeit.

Már az elején szétrugdosni nem éppen fair dolog! (Tegnap a nemzetiben vastapssal jutalmazták Tartuffe Orgonjáért, ahol sokak szerint kiválóan teljesített, tehát az emberek alapvetően nem hülyék.)

Persze, hogy hibázott, végül is elismerte, hogy egy hülye fasz, megígérte már fűnek-fának, hogy nem vezet szittyósan, próbál megjavulni, de hát mint tudjuk nem megy az olyan egyszerűen faluhelyen.

Természetesen okozóként a helyzetbe csöppenve, alkoholmámorban kereste a megoldást, ötletelt, mint ahogy ezt sokan szintén megtették volna, bunkón és nem éppen humánusan, pontosabban empatikusan viselkedet a baleset után, tette súlya alatt beszart és lelépett.

Az alkohol tudatszűkítő hatása alatt igencsak irracionálisan viselkedett, szerintem ott és akkor tudatosodhatott benne a breakpoint.

Teljesen jogos a felháborodás, de pár nap alatt leírni valakit a nullára, teljesen magyaros történet. Várjuk meg a vizsgálat végét, míg pontot tesznek az ügyre, van erre az orszának egy független szervezete, ne mi itélkezzünk össze-vissza, de persze véleménye mindekinek lehet.

Egyebek mellett sokak szerint szittyósbucibá sokak szerint nagyon jó színész és mint ilyen igencsak nehéz és szélsőséges ember is, ne kezdejem el msot sorolni a nagy elődöket itthon és külföldön, mert sosem érek a végére. 

Bucibá ezt most rendesen beszoptad, de ne add fel, járd végig a keresztutad, mindenkit kártalaníts, mindenkitől kérj bocsánatot, de állj talpra, mint egy felelős családos férfi.

Baromi nagy mákod van tudod, de ez most már tényleg az utolsó esélyed lesz, ha ezt túléled!

Az előző bejegyzésemhez tesós átkötésként kísérő zeneként itt vannak a nekrológ bratyók (John és Donald Tardy), akik egy kicsit másképp közelítik meg a zenét, mint az anathema, el sem hiszem milyen szép, ahogy a szám elején és végén püfölik együtt a dob cájgot!

A szám szóljon Bucibá jellemfejlődését elősegítendő, ez a zene is leterít, mint hősünk boxer diesele, de legalább nem okoz sérülést. 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr641992435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása