Régen adtunk raklapfos díjat, de most nincs mit tenni, ki kell szórnunk egyet.

Van itten egy vérprimitív, állandóan fogkrém reklámarcnak pózoló, állítólag jóképű hülyegyerek, aki valamilyen oknál fogva főpolgármester helyettes, jelenleg.

Ez a szépreményű agyhalott majom, aki még pár hónapja „Minél olcsóbbnak tűnik valami, annál kisebb a társadalmi értéke!” felkiáltással egyértelműsítette, hogy egy BKV jegyáremelés simán belefér, most itt osztja az észt, hogy ingyen buszozhat, metrózhat, villamosozhat, trolizhat és fogasozhat minden legalább négy éve Budapesten élő arc, ha ő lesz Demszkybá utódja.

Te populista, felkészületlen, dilettáns, faszkalap köcsög, még arra sem vetted a fáradságot, hogy utánanézzen a tényeknek, mielőtt elkezded hülyíteni a mit sem sejtő embereket. Ilyen méretű városban, ilyen forgalom (dugódíj) és ilyen infrastruktúra mellett ez kivitelezhetetlen, ez egyszerűen közgazdasági nonszensz.

Tudod, mit érdemelsz Te idióta, tolasson a 4-es metrós egyik új szerelvénye a seggedbe, amin rajta ül az egész szocialista bagázs. Van egy jó hírem Te fasz, megkaptad Te is a díjat!

Szánalomfaktor: (5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr581973054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2010.05.04. 09:59:09

Háháááá!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de ezt a cikket ajánlom minden Megadeth rajongónak! :)))))

langologitarok.blog.hu/2010/05/04/a_master_of_puppets_lett_minden_idok_legjobb_heavy_metal_albuma

vidi 2010.05.04. 11:05:50

Öccse kommenteltem azt a szart! 6ezren szavasztak, vicc! a master ott van háromban, de a lista az nevetséges! gnr metál, mivan???

adamo.blind 2010.05.04. 11:10:57

Ezeknek a legjobb album meg gitáros választásoknak semmi értelmük nincs, mert annyi jó van mind a kettőből, mint a szemét. gnr meg maiden az első háromban? vicc
én meg az előbb válaszoltam a mail-edre!
süti beállítások módosítása