Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban született egy kislány, akit az uralkodó azonnal elrabolt a "sötét" oldalra. Nanason nevelkedett, majd egy multihoz ment el dolgozni és került vezető beosztásba.

Külső megjelenési jegyei: Alacsony növésű, és jó alakú, de tény hogy a kisebb termetű hölgyekkel elfogult vagyok. Mosolya rendkívül kedves, azonban ezt a kegyet munkatársai részére rendkívül ritkán gyakorolja, inkább különböző értekezleteken és a felsővezetők között alkalmazza. (Felsővezetőket egyéb kegyekben is részesít. Már aki érti mire gondolok!)

A pozitív benyomást azonban a ruházkodásával erősen megzavarja. XL-es zakót és a térdszoknyát is előnyben részesíti, ami zavart  okoz az "erőben"". Az erőnek további két elhanyagolt gyermeket ajándékozott, ezért sorsuk még kétséges.

Tulajdonságai: (A teljesség igénye nélkül)

Gépjárművet áprilistól-októberig vezet, nyelvtudásról éveken keresztül nem képes bizonylatot szerezni, állandóan kapkod, nem megfontolt. Családjához nem siet, pedig környezete gyönyörű és a Palik László féle birodalom mellett helyezkedik el. Elképzelésit úgy változtatja, hogy nem ismerteti az érintettel. A női elme csodálatos működését alkalmazza, tehát nem ad támpontot, de jogszerűen fenntart minden lehetőséget a letolás különböző formáira. Minden jel arra mutat, hogy vonzódik a saját neméhez is. Óvodában a lézerkard mellet a sarló és kalapács volt a jele.

Most nem jut eszembe több, de a kívánságlistáról egy számot küldök neki:

A közvetlen munkatársaim, melyeket kedvelek kommentezhetik is gondolataimat.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr281961165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2010.04.29. 11:07:21

Baszod ez minek? Mi a retek fazékról beszélsz? Mi ez, óda egy dagadt pinához, vagy sirató egy elmaradt dugásról? SasJózsi a humorbá a videóban különösen vicces!

csercsab 2010.04.29. 11:23:57

Maradjunk az Óda egy dagadt pinához!

Etelközi Vata 2010.04.30. 07:17:20

Én tudom kiről van szó, szerintem aranyos... :)

vidi 2010.04.30. 08:45:20

Aranyos??? Buzi-e vagy Vata?
süti beállítások módosítása