Formaegy!

2010.03.24. 15:24

vidi

Van egy zárt pálya, ahol csak egy irányba lehet menni (birka póver), nincsen út menti büfé, nincs lehajtó, nincs zebra, ahol meg lehet állni, nincs benzinkút, nem rohannak át kutyák az úton, nincsennek út széli kurvák, egyáltalán nincs semmi.

Itt csak az irgalmatlan sokat fizető hülye nézők és még hülyébb versenyzők vannak, akik mennek körbe-körbe, még jön a terítős ember és le nem integeti őket.

Amúgy az egész ettől függetlenül nagyon jó, imádom, de most komolyan egy disznóölés is sokkal izgalmasabb. Ott mondjuk nincsen rajtszám senkin, előre sejthető, hogy a áldozat röfi nem lesz dobogós, még ha túléli sem. Persze, pálinka, fröccsök, sör, hagymásvér, pirított máj és társai, de akkor is, itt bármit csinálhatnál közben, ugyis megölne az unalom, én ha véletlenül mostanában el kezdem nézni, öt percen belül belealszom. Ahogy szerkesztőbá barátom szokta mondani, itt már egy majom is simán tudna vezetni, de ha győzne, akkor legalább elég lenne egy banán neki! Bár Baumgartnerbá még itt is tök utolsó lenne, sosem kapna banánt.

Nagyon gatya és szánalmas az egész, de már ha itt tartunk, csak dobok egy muzsikát az öregnek, az elvetemült precizionista győzőgépnek, Suminak, aki nagyon nem normális, sőt.

Sumi egy fasz vagy, de szeretünk! Toljad baszod, a sok kis köcsög hülyegyerek meg elmehet a picsába!

SPEED

....acceleration gotta, gotta go faster give me more speed, they say I'm crazy and I'm headed for disaster give me more speed..

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr301865313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lőcs 2010.03.25. 13:05:36

Úgy-úgy. A Forma1 köcsögöknek való. Ha nincs valami jó kis baleset, baszhatod az egészet.
süti beállítások módosítása