Csütörtökön az angol Wayne Bridge közleményben jelentette be, hogy nem utazik a nyári, dél-afrikai világbajnokságra!

A 29 éves balhátvéd, aki jelenleg a Manchester City labdarúgója távozik az angol csapatból, miután február elején kiderült, hogy a válogatott kapitánya, John Terry cuccolta a barátnőjét.

A botrány után Fabio Capello szövetségi kapitány azonnal leváltott a csapatkapitányságról Terryt, aki ezt természetesen tudomásul vette. A 36-szoros válogatott igen kiváló futballista korábban nemcsak a válogatottban, hanem a Chelsea-ben (most nem befőttesüvegezek!) is együtt szerepelt Terry-vel, akivel nagyon jó volt a kapcsolatuk.

"Mindig is büszkeséggel töltött el a nemzeti mez viselete - írta közleményében a futballista. - Nagyon sokat kellett gondolkodnom a pozíciómmal kapcsolatban, tekintettel az elmúlt hetek eseményeire. Úgy érzem, az a legjobb, ha kilépek az együttesből, mert a jelenlétem megosztó lehet."

Én nem akarok igazságot szolgáltatni, de az lenne a minimum, hogy Terry is bejelenti a visszalépését, még mielőtt nyilvánosan bocsánatot kérne szombaton, ahol a botrány kirobbanása óta először találkoznak a pályán egymással, amikor a Chelsea fogadja a Manchester City-t a Premier League 29. fordulójában.

Terry, ha volt merszed betolatni a tolatómozdonyoddal a barátod nőjének rendező pályaudvarára, ahhoz is legyen, hogy a fair play okán ezt megteszed, mert ha nem, akkor egy primitív gyökér fasz vagy!

Egyébként, Hajrá City!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr211791687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2010.02.26. 14:45:59

Ez hülyeség...
Aki jól cuccolja a csaját, az nem cuccol félre...
Ha jól cuccol, de a csaj félrecuccol, ott a csaj a hunyó...
Nem látom be Terry felelősségét..

vidi 2010.02.26. 14:49:07

A képen Bridge vigasztalja Terryt mert elbaszott egy büntetőt! Ennyi! Nem kell belátni a felelősséget, mert nins ilyen! Ez egy a agreement gentleman, baszod, nem több! Köcsög, gyökér, ha nem!

Etelközi Vata 2010.02.26. 14:57:18

Sunázásban nincs agreement.
Suna az suna, főleg, ha haver...
Na de miért? Mindig ez a kérdés?
Itt két vesztes van és egy ribanc...
Erről ennyit...

vidi 2010.02.26. 14:59:12

@Etelközi Vata: ez lényegtelen, Terry egy fasz, ha nem kér bocsánatot nyilvánosan és nem mondja vissza a válogatottságot!

Etelközi Vata 2010.02.26. 14:59:51

@vidi:
NEM!
A ribanc valljon szint, merre hány méter.
Terry ártatlan.
süti beállítások módosítása