2010-es very shit-nek már ki is figyeltem egy műsort, miközben a téli olimpia "unalmasabb" számaiban elkezd mozgolódni a kezem a televizió távkapcsolóján.

A Cool tv Night show extra című műsora szerepeltette az alapot, ahol egy csinos vörös hajú nő alázza megjelenésével a női nemet. Rosszabb, mint a Benkő bá feleséget keres.

A műsor nem tudom milyen korosztályt szólít meg, eddig azt sem tudtam, hogy a B kategóriás sex műsorokon kívül van beszélgetős-erotikus műsor is.

1. Téma- Mónika Küvét a mélytorok technikát magyarázta a műsorvezető Úrhölgynek, aki érdeklődést mutatott. A gyakorlat közben fontos a szemkontakt, hiszen már bizalmi viszonyba kerültünk partnerünkkel. Ebben igazad van kedves Móni, ha már a nyelőcsőben vagyok, az bizony bizalmi dolog ám.

2. Téma- Egy pornószínésznő rábeszélte a férjét, hogy ő is lépjen be a sexiparba. Vajon este mit beszélgetnek egymással? Fárasztó napod volt szívem? Mennyit pipáztunk ma össze?

3. Téma- Az animal-sex barátainak kapható gumiállat. Na itt már leesett az állam. Nem vagyok egy angyal, de ez iszonyat beteg!!! Gumitehén, gumikutya, gumicica. Élő south park, de a szeretett figurák nélkül. Itt már séf bácsi is stop-ot kiállt. Ugy tűnik nem csak a szomszéd nője a zöldebb, de már a cicát és kutyát is "másképpen" nézzem az utcán. A házi kedvenc kifejezés már valóban a kedvenceinket takarja? (Lásd. Woody Allan: Amit tudni akarsz a sexről, de nem merted megkérdezni..)Ez vajon csak magyar "érdem" lehet? "Helló Magyorország! Én így nem szeretlek!"

Csak néhány téma, amelyet sehol sem látok, pedig érdekelne, a teljesség igénye nélkül.

1. Kim Clijsters Grand Slam győzelme szülés után.

2. Mohamen Aida újra a páston.

3. Nikki Sixx (A Mötley Crüe gitárosa) 30 év után nem drogozik. Az élete maga a csoda.

4. Fiatalkorú bűnözők első rehabilitációs kísérlete a visszailleszkedés reményében...

5. De mondhatnám itt a könyvtárban ülő nyugdíjasok magánélete is tanulságos lehetne.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr891763275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása