Média-guru

2010.02.08. 10:52

csercsab

A média feladata, hogy a szürkeállomány valamennyi elő sejtjeit elpusztítsa. Teszi mindezt annak reményében, hogy az agymosott ember/droid könnyen irányítható, befolyásolható. Hiányzik, az un. objektív tájékoztatás a hírmédiából, és egész csatornákat, műsorokat nyomnak le az emészthetőség határán belül és kívül is.

Az ab-tronik nevű csodasportszerrel tévé előtt is izmosodhatok, miközben egy Palermo mérkőzik a Rómával a SportM csatornán. TV Paprika, LIFE NETWORK, Ozonenetwork, Comedy Central és Sport 1,2,3,4,7,9 minőségi szakkommentátorokkal, mint pl.: Kokó a futball magazinban, Korda Gyuri bá a poker.hu extrában, de Pesuth Rita is értékelhető az alpesi sí világában.

Hiába, miért figyelnénk itt a választás előtti szájkaratéra, mikor a Liverpool mérkőzik. Érdekel egyáltalán valakit, hogy mennyi pénzt húznak le tőlem, amikor a Ferencváros visszakerülhet az NBII-be, és újra a Hurkatöltők SC-vel meccsel vasárnap délelőtt.

Vagy érdekel-e a szomszéd sorsa, mikor Jamievel, a csodalámpával és egy fitnesz csirkecombbal tölthetem a délelőttömet?

Várok visszajelzést raklapfos csatornákról, műsorokról, hozzászólásokról.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr31738677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása