Béke

2010.02.08. 10:10

csercsab

Kiss és felesége a 80-as években esküdött, de a történelem és a politika megtréfálta őket. Szűrös Mátyás bejelentette a köztársaságot, de arról nem beszélt, hogy a beáramló kapitalizmus és a fogyasztói társadalom összezavarja a családi békét is.

 

Kiss az MDF mellett, felesége az SZDSZ-ben kereste az igazságot, azonban nem találták meg. Kiss nem vitte feleségét táncolni, moziba sem, helyette vásárolt kedvezményesen a Maria-Hilfer strásszén egy televíziót, és így már külön is szurkolhat a választások idején kedvencének. A taxisblokád alatt két napra eltűnt, mikor hazajött nem szólt feleségéhez, hanem átköltözött a díványra, többet nem ért a feleségéhez. Az asszony elment a szimpatizáns-felvonulásra, a liberalizmus jegyében, a lépcsőházban lefasiztázta férjét, és pink felsőben elviharzott az amazon.

Kiss már évek óta nem ért feleségéhez, külön kosztpénzen éltek, nem is köszöntek egymásnak.

És most jön a béke, Kiss úr visszaköltözött a nejéhez a hálószobába, együtt szurkolnak a közös jelölteknek a televízió előtt, azonban egy kicsi keserűség maradt bennük, hiszen az elmúlt húsz évben felnőttek, véget ért az ifjúságuk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr951738563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása