Budapest, az otthonunk

2010.01.22. 05:13

vidi

Persze, sokaknak az otthona, de!

 

Annyi hajléktalan, mint pesten a világon nincs. Hajléktalan - elképzelésem szerint - kétféle van, az egyik, aki úgy vesztette le mindenét, hogy általában nem is tehetett róla, de ennek ellenére próbálkozik, próbál a társadalomba visszailleszkedni, törődik magával, figyel az emberekre, meghúzza magát, nem feltünősködik. Ebből a tipusból nagyon kevés van, végül is velük túl nagy probléma nincs, elvannak, mint a befőtt, sok vizet nem zavarnak.

 

Vannak azonban a tetves, ápolatlan, elképesztően tenyérbe mászó, mocskos, arrogáns, liberális hajléktalanok. Ezek mindenki életét megkeserítik, a tömegközlekedési járműveken, de bárhol, bármit megcsinálnak, olyan büdösek, mint egy pöcegödör, szállóra nem mennek, ők a 'mindet szabad, jogom van' jó arcok, hónapokig ugyanabban tolják, abban hugyoznak, szarnak, levenni minek, szaguk elviselhetetlen, beilleszkedni meg sem próbálnak. Blőlük elképesztő mennyiség cikázik ide-oda a városban, halálra idegesítve mindenkit. Külön mutatvány úgy utazni, hogy ne érj semmihez, állítom, hogy a pesti emberek egyensúly érzéke, minimum 32%-al jobb, mint a bécsieké.

És most jönnek ezek a vörös majmok, hogy Budapest, az otthonunk! Anyátok otthona köcsögök, ebben a szaros városban, szinte már csak hajléktalan lakik, akiknek joga van az élethez, joga van mindenhez, rajtuk kívül dögöljön meg mindenki.

Szánalmas a helyzet, napról napra rosszabb, miért nem lehet egyszer és mindenkorra orvosolni ezt a 20 éve eszkalálódó problémát. Szégyeljétek inkább magatokat vörös seggű, borotvált makik!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr841692620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása