Aranybarátaim, ami egyértelmű, az sohasem biztos, de egy dolog az több, mint evidencia, hogy ettől az embertől nagyobb forma nem sok van, főleg a labdakergető köcsögök között (maximum Steve McManaman, de Ő külön kategória). Giggs a egyik legnagyobb és legszimpatikusabb focista, aki valaha pályára tette a lábát! Örüljünk neki, hogy a britek is szeretik, megérdemelte ezt az elismerést, bár a Button gyerek is szimpatikus arc, de majd ha nyer még 1-2 VB címet, talán megkaphatja Ő is! 

”Ez egy sokk, nagy sokk. Köszönöm a BBC-nek, mindenkinek, aki rám szavazott” – mondta Ryan Giggs, miután vasárnap este őt választotta a BBC 2009 legjobb brit sportolójának.

”Elég szerencsés vagyok, hogy nyertem pár dolgot már, nagyszerű társakkal játszottam, a történelem legjobb edzőjével dolgozhatok a világ legjobb klubjánál. Igen, gondoltam, hogy emiatt kifütyülnek – mondta mosolyogva, majd búcsúzóul ágyba küldte gyerekeit. – Hihetetlen, komolyan, köszönöm. Lyberty és Zach, most már mehettek aludni, reggel suli”.

STANDING OVATION!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr91597531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása