Lendvai Ildikó vasaltarcú pártelnöknéni, bejelentette, hogy megvan az MSZP megújulásának a záloga, az a lista, amivel nekifutnak a jövő évi választásoknak. A lista tehát a jövőt képviseli! Hurrá!

Mit tesz egy érdeklődő ember, persze hogy átpörgeti a neveket.

Kiket is láthatunk?

Simaarcúnéni szerint annyira „Büszkék lehetünk az elmúlt nyolc év építkezéseire.”, hogy nyugodtan maradjon mindenki a székében, sokkal nehezebb és gazdaságtalanabb kiszedni a nyelveket a picsákból, mint új picsákat és új nyelveket keresni!

Ez a megújulás körülbelül olyan, mikor egy alkoholista a konyakról, átáll a vodkára! Szánalmas!

Akkor lássunk tisztán, a listán szereplő első 10 politikus sorrendben a következő:

1. Mesterházy Attila „Borotválkozz meg kiscsávó, mert úgy nézel ki, mint egy liberális köcsög!”, amúgy miniszterelnök-jelölt! Őt küldte vissza a jövőből Gyuszibácsi. Meg is érkezett és odaszólt Ferinek: „Szükségem van a pufajkádra!”

2. Lendvai Ildikó Minden unoka nagymama-rémálma, a büszkeség nagydoktora, a botox magyarországi nagykövete!

3. Kovács László Az unió a faszomba sincs, inkább hazajövök megújítani a pártot és keresek egy új nőt!

4. Gyurcsány Ferenc Demokraták, ébresztő, nézzetek rám, én már minden voltam, csak negyedik nem egy listán, akkor csak kipróbálom ezt is a szentségit! Meg tudom csinálni, nem kicsit, nagyon!

5. Botka László A szegedi okostojás, a photoshop guru, a nézz rám hülyén fotópóz kitalálója. Az óvodai jele egy nulla volt és szinte biztos, hogy minden héten agyonverték az általános iskolában.

6. Szekeres Imre Kárpát-medence katona-viseletlen katonai szakértője, az egyszemélyes hadsereg, barátainak „Imirambó”, az absztinens alkoholista, a beszédszintetizátor feltalálója.

7. Kiss Péter Az első vicce óta folyamatosan mosolygó óriás kertitörpe, akit minden kutya körbehúgyoz!

8. Simon Gábor Könyvből nem lehet megismerni az embert, nekem se sikerült, ezért lettem politikus. Lassabb, mint Baumgartner Zsoltika!

9. Lamperth Mónika A jolly joker miniszter, a bárhol bevethető büntető-feljelentő, a KISZ táborok rémnője, a piros-seggű vérnő!

10. Ujhelyi István Hülyegyerek, állj ki és hazudd azt, hogy nem is!

Sajnos a következő résztvevőt nem tudom megállni, hogy meg ne említsem, úgyhogy

11. Hiller István A kultúra mindentudója, leváltok és kinevezek mindenkit, ez én drogom az oktatásügy, a szexepilem a hajam, minden zsebemben van is egy fésű!

És többiek jönnek szép sorban, vörösbe öltözve, meg„újult erővel”!

 

Már csak egy dolog van hátra köcsögök, „Lássuk az eredményeket!”.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr501580114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.12.07. 15:55:07

Amikor ide kattintottam, azt hittem, humoros cikket fogok találni.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.12.07. 19:50:42

Bevallom nekem tetszett. Már mint a poszt, a lista meg egy raklap fos.

Veronikamama 2009.12.07. 20:17:18

@Slanger: Ha új garnitúrát neveznének meg, a 2010-es választást akkor is elveszitik.
De a győztes 2/3-os többsége sem lenne jó az országnak.

Etelközi Vata 2009.12.08. 09:46:01

@RAMBO: lehet nem a bejegyzéssel van a baj, hanem a humorérzékeddel??? Amúgy ez a bejegyzés, tartalmilag, meg az ország jövőjét tekintve, inkább siralmas, semmint vicces, álá Slanger megjegyzése.

Ian 2009.12.08. 16:31:26

@Veronikamama:
Azt hogyan számoltad ki, hogy nem lesz jó a 2/3 az országnak? Miből következtetsz erre? Ha egy kormány alkalmatlan és/vagy korrupt, az egyszerű többséggel is tönkre tudja tenni az országot, mint ahogy azt az elmúlt 8 év is mutatja.
süti beállítások módosítása