Sokan szeretnek kerékpározni, de nem tudnak! Például egy hegyre nem tudnak feltekerni, vagy állandóan defektet kapnak és tele van a puttonyuk vele, esetleg szédülnek gurulás közben.

Nos, nekik készült ez a kiváló játék. A cél nem más, mint irgalmatlan gyorsan tekerve hamarabb a célba érni, mint a többiek. De nem ám, hogy egy versenyen, hanem mondjuk egy karrieren át.

A játékban egy egész csapatot menedzselhetünk, kezdve a pénzügyektől a felszerelésen és az edzőtáborokon át egészen a versenyekig. Csuhúúúú, az ám a java!!!!

A játéknak nagyon jó a grafikája! A bringások úgy tekernek, mintha valódiak lennének, isznak a kulacsból, kiállnak a nyeregből, ha fáj már a seggük, nézegetnek előre-hátra, elesnek, kiesnek, defektet kapnak, mint a nagyok. Az arcukon látszik a fájdalom, ahogy ülnek az olykor nyereg nélküli bicikliken. A legjobb, amikor klafa búzatáblák mellett teker el a mezőny, és olyan szívesen lopnál a kukoricából.

Igazi bringásoknak (értsd. versenyzőknek) viszont nem ajánlom a játékot, mert nem lehet benne doppingolni, így ők semmiképpen nem fogják élvezni a játszást.

Álljon itt egy videó arról, hogy végül is milyen ez a játék. Ajánlom mindenkinek, aki szívesen biciklizne egy jót a világ bármely táján, és még mérnék is az idejét.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr311551484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2009.11.26. 10:02:50

Öcsém, ez kemény! Aki erre veri az kőkemény, ez minden játékok legalja vazze!

pidon 2009.11.26. 13:30:46

Az a kőkemény, aki búzatáblán kukoricát tud lopni:)
süti beállítások módosítása