STAR WARS

2009.11.12. 12:57

vidi

Réges régen, egy távoli galaxisban egy kisgalaxistól balra, a csillagfelhőn túl kezdődik minden idők legszánalmasabb filmes dupla trilógiája vagy mi a háború, ami még kimondva is vicces, de még úgy, hogy a készítők, annyira hülyék voltak, hogy rossz sorrendben kezdték el az egészet még szánalmasabb. Aki ezt érti, annak biztos mondta egy bukósisakos a játszótéren, hogy „Én vagyok az apád, kérsz egy cukrot?”

Mivel blogunk figyel a részletekre és egy raklapfosért sem kell a szomszédba mennünk, mi is az idióta sorrendben vázolnánk fel röviden a történetet, de csak a virtuális első három részt, mert azt véletlenül láttam gyerekkoromban, de minek. Az újabb részeket már meg sem mertem nézni, azokról nem nyilatkozom, de biztos még szánalmasabbak, mint ezek. Szánakozzunk együtt.

IV. első rész - Csillagok háborúja

Leia hercegnőt sexrabszolgaként tartják fogva a gonosz birodalmi erők, mert el akarta őket pusztítani, mert a sexbaba szerint a birodalmiak rosszak, ők meg jók, de most beszopta! Honnan tudta, hogy nem ők a rosszak? Éppen pipázik egy hologram cafe-ban és közben valahogy elküldi üzenetét remetebá Ben Kenobinak, aki ez egyetlen élő jedi lovag, csak lemerült a fénykardjában az elem és nincs bolt a közelben. Az üzenetben elmondja, hogy aki kiszabadítja, annak fizet egy sört és lepippantja. Erre a gyűrött arcú idősődő jedibá Luke Skylwalker, két rehab robot, egy hülye kalandor Han Solo és szőrős vukija, a helyi jeti Chewbacca társaságában elindulnak kiszabadítani a hercegnőpinát a bukósisakos Darth Vader fogságából, hogy győzelemre vigyék az ügyüket az egész Galaxisban, meg szomjasak is és egy pipa is jólesne. Ezt add össze, de, hogy milyen csillagok háborúztak, sosem derült ki!

V. második rész - A Birodalom visszavág

A felkelők maréknyi csapata éppen a téli szabadságát tölti a Hoth bolygón, ahol egy földalatti szállodában laknak. Azonban Darth Vader és haverjai pont ott rendezik a szokásos téli birodalmi lépegető futtató versenyt természetesen tétre, helyre, befutóra. Mivel nekik nincs lépegetőjük, nem tudnak nevezni, így ők csak nézik a mókát, meg viccesen elbuktatják kötéllel a lépegetőket. Luke Skywalker aki közben rájött, hogy tud kardozni fejben is, ha koncentrál, de mivel a koncentrálás nem úgy van, hogy mindig sikerül, felkeresi a Dagobah rendszerben az utolsó, legnagyobb és legkisebb Jedit, Yodát, de mivel Yoda zöld, alig találja meg az erdőben. Kitalálják hogy mivel ők az Erő világos oldala, akkor Darth Vader biztos csak a sötét oldal lehet. Erre mit mond neki Darth Vader: „Nem Luke……Én vagyok az apád!” Baszod ez durva!

VI. harmadik rész - Jedi visszatér

Luke már Erőcsávó lett, tudja, hogy egy bukósisak az apja, bosszúból megment mindenkit, a barátját, Han Solót, a szépséges, de virgonc Leia hercegnőt, egy kutyát, hét vukit, egy öreg nénit is átkísér a zebrán, meg vesz tartóselemet is a robotjaiba. Megint elmegy Yodához, újfent alig találja meg, mert már nagyon kicsi és nagyon zöld lett a kis köcsög. Itt rágyúrnak a világos, sötét meccsre. A felkelők megtudják, hogy a Halálcsillagra nem fizeti Darth Vader a galaktikus súlyadót, ezért feljelentik, de arra nem gondolnak, hogy ez csak csapda, mert nem az ő nevére van bejelentve! A végén biztonság kedvéért összecsapnak, ami legalább annyira izgalmas, mint egy sakkparti. Nem árulom el ki nyert, csak annyit, hogy azon nem volt bukósisak! Hú vazz, ez odacsap!

Ki érti ezt? Yoda biztos!

 

Szánalomfaktor: (5/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr301520017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2009.12.30. 16:31:00

Amikor buddhista voltam Yoda mesterrel énekeltük együtt, hogy halleluja. Illetve a buddhisták nyelvén ez így szól:
"Ohm mani, padme hum."

csercsab 2009.12.30. 16:33:05

@csercsab: Na most már ide figyelj csercsab. Te is tudod, hogy frankón igaz a star wars. Például az ex-anyósom szellemképe rendszeresen megjelenik előttem és azt mondja, hogy "Hare krishna, hare krishna, rama rama, hare, hare". Ezt nem kívánom senkinek.
süti beállítások módosítása