Minden fanatikusnak és filmbuzinak könnyet csal a szemébe, ha csak rágondol, a csillagok háborújás hülyegyerekek erre is kiverik, azonban nálunk a szánalomfaktor, mint a bukósisakos filmnél, a szőröslábúaknál is műszert repeszt, teljesen kiakad.

Mitől is?

Hát a buborékarcú Frodó gyerek egy gyűrűt kap Bilbótól, amiről kiderül, hogy az a Sötétség Urának – ennek nincs bukósisakja – a gyűrűje, amire direkt felírta a fekete gyerek, hogy „Ne lopd el köcsög, mert szopni fog Középfölde!”.

A finn templomgyújtogató metálos hülyegyerek Gandalf, Bilbó haverja elküldi Frodót kurvázni a Tündékhez, illetve, hogy kérdezze meg mennyiért tudná eladni ezt a szar gyűrűt.

 

Itt megtudja, hogy a gyűrűt csak a Mordor bizományiban veszik be. Frodó mivel kurvára le van égve, megalapítja a Szövetség kardozós metálzenekart, amiben Gandalf a frontember, Aragorn a basszusgitáros, Legolas a szólógitásos, Boromir a ritmusgitásos, Gimli a dobos, míg Frodó és idióta haverjával a roadok.

Ezután gyalogosan elindulnak a Szauroni tehetségkutató versenyre, hátha megnyerik és nem kell beadni a gyűrűt a bizományiba.

Ennyi!

Mindezt kb. 180 percben, az eszem megáll!

Ezután még csináltak két hasonló hosszúságú részt. A tehetségkutató persze bukta, pedig felvették közben menedzsernek a nagyon kopasz és sunyi Gollamot is, így marad a bizományi, de az kurva messze van, meg sajna páran közben kiszállnak, úgyhogy földbeáll a zenekar is. Szívás!

Az egész gigantikusan vérszánalmas!
 

Szánalomfaktor: (5/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr321498245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.11.04. 16:02:38

Csak sajnálni tudlak, hogy képtelen vagy értékelni egy olyan művet, mint a Gyűrűk Ura. A te bajod.

Etelközi Vata 2009.11.05. 19:45:08

A gyűrük urával szerintem csak egy probléma van.
Ha olvasod, akkor azért, ha nézed, akkor azért alszol el...
Kibaszott hosszú és helyenként baszott unalmas...
Persze aki kitart 130 percen keresztül ébren, az utána kap izgalmat is...
Amúgy irigylem Tolkient, hogy ezt meg tudta írni.
Nekem a kedvencem e témakörben Isaac Steinmann: A három iker birodalma című 3-as trilógiája, azaz 9 részes eposza.

Ian 2009.11.06. 13:28:27

@Etelközi Vata:
Az az a könyv, ami szerzői kiadásban jelent meg mindössze 1 példányban, ami történetesen nálam van és most készülök elégetni?

Etelközi Vata 2009.11.10. 15:29:24

Az! És ha fáztok, égesd! Megvan wordben, nyomtató barát verzióban, bármikor elárasztom vele a bolygót!

Ian 2009.11.11. 08:22:09

@Etelközi Vata: A Marsot javaslom, ott lehet, hogy lesz rá kereslet.
süti beállítások módosítása