Csercsab barátom annyit variált, mit tót a pinán, hogy sikeresen eltüntette a „Kilenctizenegy?” bejegyzésemet! Ez végül is nem lenne akkora probléma, mert biztos nagyon szar volt, mint az összes többi és természetesen ezt sem olvasta a kutya se. De csak nem hagy nyugodni a dolog, úgyhogy feltolom újra, kicsit indulatosabban, mint anno, pedig nyugodt vagyok! Vagy nem?

Akkor még egyszer, mi is a megfejtés ebben az ügyben. Remélem mindenre emlékszem!

„A média 9/11-e történt meg Magyarországon: terrorcselekmény a demokrácia és a sajtószabadság ellen!” - mondta Voga a Danubius rádió meghatározó arca, pontosabban szakálla!

Egy ekkora baromság mellett a vérszánalmas, de mindenképpen mértékadó blogunk nem mehet el. Mi a retek köze van 9/11-nek a retek magyar fülesmédiához? Mondjuk lehetne, ha az összes köcsög beszédhibás picsájába beszállna egy repülőgép, lehetőleg, amit a Bochkor vezet, az ő seggébe berepülőt pedig vezesse a Boros!

Figyelj kedves szakállas barátom! Azt már a legelején lehetett tudni, hogy a rádió nem egy végtelen történet, itt egyszer csak lesz stáblista és kiírják a végén, hogy VÉGE, FINE, THE END!

Ennyi volt vazze!

Ne görcsöljetek már, ne ámítsátok az embereket, ne keltsetek felesleges illúziókat magatokkal kapcsolatban, mert ez nagyon veszélyes dolog. Nem lesz sztrájk, nem lesz népszavazás, nem kell vakítani, nem kell szimpátiáztatni, ez a történet, a hatályos magyar törvények szerint véget ért!

Persze igaza van UP mesternek, mint mindig, hogy ez szánalmasan magyar dolog és csak ezekre a szutyok rádiókra vonatkozik az állami szabályozás, persze ez is a pénz miatt. Ettől függetlenül természetesen semmi nem fog történni, minden marad a régiben, más nevekkel, más beszédhibásokkal tolják tovább a szart, ne izgulja halálra magát senki, hallgathat a sírig!

Blogunk már reagált egyszer a szánalmas SLÁGER kampányra, amit állítólag már mindenki aláírt, aki legalább egyszer szerepelt a STORY magazinba, de ezt mi magasról leszarjuk és mélyen elítéljük. Aki legalább annyira hány ettől a mocsoktól, mint mi, az nyomtassa ki hírtelen a ’NEM VAGYOK VELED!’ felhívást, írja alá és örüjön velünk!

Tolok biztonság kedvéért egy ide passzoló jó kis muzsikát, már csak az íze miatt. Vigyázat nem rádióbarát!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr251496069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása