Magyar vírtus!

2009.11.02. 10:03

csercsab

Sekai Taikai!

A kyokushin világbajnokságon, melyet idén Magyarország rendezhetett meg (Éljen, mégsem halott a sportdiplomáciánk!) rendkívüli teljesítményt nyújtott Pető Krisztián a törött kezű karatéka.

Az Osu utáni Jiyu kumitében (kötetlen, szabad küzdelem) a japán ellenfél támadott jodan, chudan, gedan irányban, melyet Pető Krisztián lehetőséges szerint még sérült kézzel is hárított, sőt ellentámadásba lendült a következőképpen: hiji ate(könyökütés) jodan, chudanban, mea geri, és a sikertelenül végrehajtott soto mawashi gerivel (külső köríves rugás). A mérkőzés 4 perc 40 másodpercétől full kontakt győzelemmé változott, melyben a shushin (bíró) chui-val (figyelmeztetés) szankcionált.

A mérkőzés pontozásos győzelemmel a japán ellenfél nyerte, azonban Pető Krisztián bátorságát, kitartását és helytállását a 9 danos Hanshi Kancho Royama is elismert.

Osu a magyar karate csapatnak, és külön osu az alábbi érmeseinknek:

Szepesi Csenge; Rózsa Gábor; Pető Krisztián

Ime az ominózus meccs:

1 komment

Címkék: karate osu

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr761492525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2009.11.05. 19:42:14

Na jó, de ebből ki a pöcs ért egy árva kurva szót is???
Amúgy osu neked is...
süti beállítások módosítása