Rendezte – Zack Cinchota
Főszereplők: egy jobbkezes balfasz

Zack magányosan éli csendes kertvárosi életét, van munkája, a közeli vágóhíd társtulajdonosa és egy szurkoló szekta aktív tagja. Rendezett élete azonban egyik napról a másikra gyökeresen megváltozik. Megveszi álmai bringáját, amivel elkezdődik a kanosszajárása. A bringát az internetes megrendelést követően egy isten háta mögötti magánházban veszi át, nem is sejtve, hogy ezzel mit szabadít a nyakában. A ház alatti pincében egy elvetemült szexuális bűnöző bujkál, aki egy fertőzés miatt, halála előtt a lelkét a bringának adja.

Innen a nyugodt folyású film iszonyatosan felpörög és mono-porno-horror-drámába csap át. A bringa a próbaúton, a nyergen keresztül behatol Zackbe és innentől a szex rabszolgájáva teszi Őt. (Ezekben a percekben a gyengébb idegzetű nézők lehetőleg takarják el a szeműket.)

Elhiteti vele a bringa, hogy minden nap használnia kell őt és szigorúan nyereg nélkül. Zack mindent megpróbál, egyre többet iszik, a szurkolói szektában egyre többet hallatja a hangját, novellát ír a saját nyomorúságáról, meséket olvas, míg egy nap meccsnézés közben a szobájában váratlanul ráesik a TV. Elájul és arra ébren, hogy a TV-ből egy hang azt súgja neki, hogy: Verd rá! Verd rá! Verd rá!...

Zack a reggeli zuhany és a cigi után, felviszi a szobájába a bringát és rákönnyebbül, ami a legnagyobb örömére kileheli a lelkét… a mellette álló TV-re…

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr791406466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2009.09.25. 14:42:03

hát ez elég szar film, ezt nem nézem meg....
süti beállítások módosítása