Noha határozott szándékunk szerint nem politizálunk, mert maga a politika (legalábbis amit ebben az országban annak csúfolnak) szánalmas, most mégis megpendítünk egy érdekes témát:

Idézet sajtóforrásokból:

"Brüsszel a napokban véglegesíti a szeptemberben beterjesztendő új bevándorlási irányelveket. A tervek szerint a jövőben az unión belül sor kerülhet a menekültek szétosztására a tagállamok között, hogy ne csak a mediterrán országoknak kelljen viselnie a terhet és a felelősséget az unió területén partot ért menekültekért."

Pl. ők:

Nos, mivel nekünk éppen úgy sincs elég bajunk saját magunkkal, meg azokkal, akik már eleve itt vannak, még ha nem is menekültek, szóval, jöhetnek!!!!

A Kóka és a Torgyán villa befogadó képessége elegendő lehet kb. 150, a Horn villa 200 menekült befogadására. És az így újonnan keletkező munkaerő frissiben átirányítható más, éppen épülő villához. Kosztért és kvártélyért meg is építik.

Amúgy a kép csak illusztráció, lehetnének a képen akár más bőrszínű, pl. fehér emberek is, de ezen most véletlenűl éppen feketék vannak.

Valójában ezzel azért nincs semmi gond, mert senki ne mondja nekem, hogy azok a magyarok, akik pl. Hollandiában meg Angliában munkát vállalnak, azok nem menekültek...

Csak másképp...

Egyébként én egyszer befogadtam valakit (na jó, akkor még fiatal voltam, és a szüleim is kellettek hozzá), de nem vált be a dolog, mert fociztunk az utcán és berúgtuk a szomszéd ablakát a labdával, amit a fateromnak kellett megjavítani, meg kifizetni... Egy hét után haza is ment a srác a szüleihez.

De ez csak egy félresikerült eset, azért jó dolgokat is ki lehet ebből hozni...

Szerintem ilyen menekültek között van legalább 10 jó focista, akikből ütőképes válogatottat lehet alkotni, vagy erősíteni a Debrecent. A többi villát épít valakinek.

Na jó, ennyi. Erre még aludjunk egyet. Állítólag a németek úgyis vétóznak, egyelőre hadakoznak a svédekkel, akiknél 1900 fő évente a bevándorlás, és szilárd meggyőződésük, hogy toplistások európában.

Miközben a németeknél kint él 4 millió török és 3 millió valamilyen szláv, akik nagy része még csak nem is vartyog németül.

Én pl. annyit tudok németül, hogy Ich Habe grosse schwantz, essen trinken, schlafen, ficken, vorsicht hochspannung, ein handlichwerk ist gleich zu stadt gemacht, ich wierd ein mensch gemacht, ich will werden eine böser bube, umzug bei Alphaville.

Na, várjuk meg a szeptembert és lássuk mi történik...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr901344058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása